Hytta, vårt «home away from home»

By

.


Hytta, vårt sancturary, hvor vi kjenner på hvilepulsen og senker skuldrene, om det er ved sjø eller på fjell, så er hytta vårt «home away from home»

Tidligere så var en hytte, en enkel affære, hvor man sov i køyesenger og måtte gå med lykt om man skulle gjøre nødvendige ærender. Slik er det stort sett ikke i dag, vi har gått bort fra sjarmen med utedo, og sommervann.

Dagens hytter holder i enkelte tilfeller høyere standard og komfort enn boligen vi bor i, den benyttes som et fristed, og vi innreder den for at den skal gi oss ro i sjelen.

Her har vi funnet noen kategorier, som kan gi deg hyttestil, og skape delikate rammer i ditt hjem nummer 2. Til inspirasjon, man kan alltid drømme, slik de fleste av oss gjør, om det er sol og varme, eller det perfekte pudderføret, så er det viktig med en behagelig atmosfære.

Belysning til hytta

Et lite utvalg av vår belysning, som kan gjøre seg godt på hytta.
Hvordan vi lyssetter og skaper intime og beroligende soner, men også dekorative. Hytta skal omfavne oss når vi kommer inn døren, og belysning er en av måtene å skape hygge på.

Carson, belysningsserien fra Laura Ashley, kommer i krom og antikk messing, i kombinasjon med krystall. En klassisk og robust belysningsserie som vil gi lunhet og et tidløst uttrykk til hytta.

Sorrento, belysningsserien fra Laura Ashley, kommer i flere varianter, deriblandt i industriell sort og linskjerm. Tidløs, hyggelig og glir inn i de fleste miljøer.

Nitya, takbelysning i en lekker og organisk utforming, kommer i både kobber og sort, og i to forskjellige størrelser. En lysekrone som gir luft, og skaper hygge i rommet.

Tekstiler, deilige pledd og puter

Til hyttestilen, har vi et stort utvalg av tekstiler, fra metervarer i ull til deilige pledd og puter, som kan gi hytta det rette elementet av hygge.

Det er noe eget, med å skape en lunhet, på hytta så er man i en begrenset periode, man ser det ikke daglig, og man kan da skape helt andre rammer i interiøret enn hva man har hjemme. Man kan hygge seg med miks av materialer, ha lune rust og brente toner, skape varme i interiøret.

Under noe av det vi har som gir lunhet og hygge til både sofakrok og spisebord.

Her ser du bilde fra hytta til Casachicks på Instagram, hvor vi har levert gardiner og liftgardiner. Her er Oban, i grått og natur benyttet som gardin og til liftgardiner så gikk vi for fiskebensvevd ullstoff i drivved.

Ullstoffer skaper en egen lunhet og hygge i interiøret, og ved å kombinere et ensfarget og et rutete så skaper man litt egenart og spenning. Du finner alle våre gardin/møbelstoffer i ull her.

Vi tilbyr også interiørdesign om du skulle ha behov for assistanse, tips og råd til innredning av både hytte og hjem. Her finner du vår kontaktinformasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *